CONTACT

Fotografia mea
Sindicatul "EL PROMETEU"
Presedinte - AUREL AXINE Mobil: 0763.644.817 - Tel/Fax: 0231.53.10.21. E-maill: sindicatulelprometeu@yahoo.com Adresa:MUN. BOTOSANI, STR. MARCHIAN NR.5 (CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR) ETAJ 2, CAMERA 13 - JUD. BOTOSANI ***Sindicat AFILIAT LA CONFEDERATIA NAŢIONALĂ SINDICALA “CARTEL ALFA”
Vizualizați profilul meu complet
duminică, 20 noiembrie 2011

Sindicatul Judetean "EL PROMETEU" al personalului angajat din S.V.S.U./S.P.S.U. si Protectie civila

     Prin Sentinta civila nr.2032 din 30 Martie 2011 Judecatoria Botosani admite cererea de inregistrare in Registrul Special al Instantei a Sindicatului Judetean "EL PROMETEU" al personalului angajat din Serviciile Voluntare/Private pentru Situatii de Urgenta Botosani, cu sediul in Str. Marchian, nr. 5, (Casa de Cultura a Sindicatelor), etaj 2, camera 13, jud. Botosani.

PROCES VERBAL DE CONSTITUIRE
A  SINDICATULUI „EL PROMETEU” BOTOŞANI

Încheiat astăzi, 18 martie 2011

Noi, salariaţii serviciilor voluntare/private pentru situaţii de urgenţă, menţionaţi în tabelul anexă, pe baza liberului consimţământ, în conformitate cu prevederile Legii nr. 54 / 2003 (Legea sindicatelor), am hotărât în unanimitate constituirea Sindicatul judeţean EL PROMETEU al personalului angajat al Serviciilor Voluntare/Private pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, organizaţie sindicală la care urmează a avea calitatea de membri fondatori. În documentele oficiale este autorizată şi folosirea denumirii prescurtate Sindicatul EL PROMETEU Botoşani.
Totodată, noi, în calitate de membri fondatori, am aprobat:
-         Statutul Sindicatului „EL PROMETEU”, în forma anexată prezentului Proces-verbal şi parte integrantă al acestuia;
-         Lista membrilor din organele de conducere (Preşedinte, Biroul Permanent şi Biroul Executiv);
-         Afilierea la structurile sindicale din cadrul C.N.S. Cartel ALFA”;
-         Împuternicirea specială a d-lui Oroşanu Marius-Leonardo pentru a depune la Judecătoria mun. Botoşani cererea de dobândire a personalităţii juridice de către Sindicatul „ EL PROMETEU” Botoşani.
Denumirea: Sindicatul „EL PROMETEU” Botoşani
Sediul: loc. Botoşani, str. Marchian nr. 5 (Casa de Cultură a Sindicatelor), et. 2, cam. 13, jud. Botoşani
Statutul: anexat prezentului Proces-verbal şi parte integrantă al acestuia.
Organele de conducere ale sindicatului:
a)      Adunarea Generală
b)      Biroul Executiv
c)      Biroul Permanent
d)      Preşedinte.
Membrii organelor de conducere ale Sindicatului „ EL PROMETEU ” Botoşani:
                        Preşedinte:                          AUREL AXINE
                        Biroul Permanent:    
Preşedinte:                AUREL AXINE
Prim-vicepreşedinte: DANUT SCUMPIERIU
Secretar General:                    (vacant)
                        Biroul Executiv:        
Preşedinte:                AUREL AXINE
Prim-vicepreşedinte: DANUT SCUMPIERIU
Secretar General:                    (vacant)
Vicepreşedinte:         NICOLAE BILDEA
Vicepreşedinte:                        (vacant)
Vicepreşedinte:                        (vacant)
Vicepreşedinte:                        (vacant)

Datele personale ale membrilor organelor de conducere sunt menţionate în tabelul anexat prezentului Proces - verbal de constituire şi face parte integrantă din acesta.
      In prezent Sindicatul "EL PROMETEU" Botosani este afiliat la CONFEDERATIA NAŢIONALĂ SINDICALA “CARTEL ALFA”  si in curs de afiliere la Federatia Sindicatelor Politistilor si Personalului contractual din Romania
      Presedintele sindicatului, D-l  AUREL AXINE a realizat deja contacte cu Sefi S.V.S.U. din 12 judete printre care: Iasi, Bacau, Braila, Vrancea, Suceava, Bistrita Nasaud, Satu- Mare, Arad, Alba, Dolj, Mures, Vaslui,
      Intrucat noua Lege a Dialogului Social ingradeste in mod grosolan dreptul constitutional la libera asociere, in totala contradictie cu legile si normele europene in domeniu, dumneavoastra, dragi colegi din S.V.S.U./S.P.S.U. si Protectie civila din judetele tarii,  nu puteti sa va constituiti in sindicate ca "EL PROMETEU" intrucat  Art.3 alin. 2 prevede: (2) Pentru constituirea unui sindicat este necesar un număr de cel puţin 15 angajaţi dintr-o unitate angajatoare.
     La solicitarea unui numar mare de colegi din tara, Presedintele Sindicatului "EL PROMETEU", D-l AUREL AXINE, sustinut de Biroul Executiv a filialei Botosani a "CARTEL ALFA", filiala condusa de D-l Presedinte MARIUS OROSANU, incearca sa gaseasca o rezolvare legala prin transformarea sindicatului "EL PROMETEU" din sindicat judetean in sindicat NATIONAL .
     In urmatoarele zile vom depune la Judecatoria Botosani o cerere de modificare a Statutului Sindicatului "EL PROMETEU". Sper sa primim unda verde. Va vom tine la curent cu noutatile.

0 comentarii: