CONTACT

Fotografia mea
Sindicatul "EL PROMETEU"
Presedinte - AUREL AXINE Mobil: 0763.644.817 - Tel/Fax: 0231.53.10.21. E-maill: sindicatulelprometeu@yahoo.com Adresa:MUN. BOTOSANI, STR. MARCHIAN NR.5 (CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR) ETAJ 2, CAMERA 13 - JUD. BOTOSANI ***Sindicat AFILIAT LA CONFEDERATIA NAŢIONALĂ SINDICALA “CARTEL ALFA”
Vizualizați profilul meu complet
miercuri, 1 februarie 2012

IESIM IN STRADA!!!!!!!!!!!!

      Si noi, ca majoritatea romanilor, ne-am saturat sa fim calcati in picioare, sa fim ignorati, batjocoriti si intimidati, ne-am saturat sa fim, doar noi,  cei care suporta criza, ne-am saturat de minciuni si furt pe fata.
      Singurul lucru democratic la indemana noastra a ramas protestul. Da,  protestul, protestul in strada, protestul alaturi de toti romanii care s-au saturat de Basescu si Boc.
      Luni, 30 ianuarie 2012, la sediul Cartel Alfa a avut loc sedinta ordinara a Consiliului de coordonare a U.S.T. filiala judeteana Botosani a C.N.S. Cartel Alfa, sedinta unde s-a hotarat:
      1. Organizarea unui protest de amploare la Bucuresti ;
      2. Organizarea unor actiuni de protest in Botosani si in principalele orase din judet, in cursul lunii februarie, la o data care va fi anuntata ulterior.
      3. Organizarea unei audieri (dezbateri) publice privind protestele din aceasta perioada, dezbatere cu tema "Proteste sociale: cauze, efecte, solutii posibile" si la care vor participa sindicalisti, politicieni, membri ai patronatelor, simpli cetateni protestatari din strada, presa si toti cei interesati.
      Sindicatul EL PROMETEU, proaspat Sindicat National cu acte in regula (prin sentinta civila a Judecatoriei Botosani, nr 8559/ 22.12.2011 - irevocabila din 30.01.2012), ca unul dintre cele mai active sindicate din Cartel Alfa - Botosani, va participa activ la toate actiunile de protest  si va avea un cuvant de spus la aceste actiuni. Nu suntem lasi sa stam acasa. Nu suntem lasi sa ne rezolve altii problemele noastre. Nu suntem lasi si nici fricosi sa ne ascundem dupa perdea.
       A venit momentul sa aratam ca avem probitate morala, ca nu ne este nici frica nici rusine sa ne asumam faptele si actiunile noastre si ca vom putea privi cu mandrie in ochii copiilor nostri.
       A venit timpul sa ne luam libertatea si democratia inapoi de la cei care ne-au furat-o.
                 JOS DICTATURA!!!

2 comentarii:

Anonim spunea...

cu instigari de acest gen, nu cred ca va exista vre-un militar activ care sa va ofere atentie, ajutor sau sprijin. Macar nu le rapiti timpul pretios cu expresii samaritene

Sindicatul "EL PROMETEU" spunea...

Va respect opinia personala insa acest blog nu este adresat militarilor activi ci angajatilor din SVSU, SPSU si Protectie Civila din Primarii. Daca ati fi citit Statutul Sindicatului (publicat pe blog) ati fi observat cu usurinta acest lucru.
Vorbiti de instigari? Inseamna ca nu priviti la televizor, nu vorbiti cu cetatenii, traiti intr-o alta lume sau... sunteti "PORTOCALIU"
Din partea D-vs, a militarilor activi ne asteptam intr-adevar la atentie dar nu la ajutor sau sprijin in actiunile pe care le vom intreprinde intrucat D-vs sunteti legati de un juramant, aveti niste regulamente militare pe care TREBUIE sa le respectati.
In ceea ce priveste timpul pretios rapit, nu va obliga nimeni sa cititi postarile de pe blog.
Inca mai cred ca reactia D-vs a fost de moment, ca aveti si D-vs o mama sau o bunica a carei pensie a fost "dijmuita", sunt convins ca si D-vs vi s-a taiat din salariu, si copiii D-vs nu prea au optiuni de viitor, ca si D-vs va confruntati zilnic cu nedreptati, abuzuri si privatiuni. Dar un lucru nu vi-l poate lua nimeni: libertatea de a avea propria obtiune. Cu asta suntem deacord toti. Nu?